5.02.2020

Neden Başaran Akademi?

 

 

 

 

 

 

Başaran Akademi, 20 yıllık eğitim deneyimi ile sürekli gelişen bilişim ve teknoloji alanında yetkin bireyler yetiştirmek için bireysel ve kurumsal eğitim ihtiyaçlarına çözümler sunmak üzere kurulmuştur.

Neden Başaran Akademi?

Başaran Akademi, bilişim eğitimleri profesyonelidir. Dinamik bir yapısı olan Başaran, yeni teknolojilere göre eğitimlerini güncellemektedir. “Bilişim” denince ilk akla gelen eğitim merkezlerinden biri olan Başaran Akademi, günümüzün ve geleceğin meslekleri için nitelikli eğitim ve danışmanlık hizmetleri veriyor.

Peki, neden Başaran?

Çünkü yakın bir gelecekte;

Mevcut mesleklerin yarısı olmayacak ve bilişim alanında yeni iş alanları ortaya çıkacak.
Yazılım, tasarım, sosyal medya, muhasebe ve finans uzmanları daha çok aranacak.
Özel sektörde ve kamu kurumlarında nitelikli yazılım veya sistem uzmanlarına daha fazla ihtiyaç duyulacak.
Kendini sürekli yenileyen bilişim sektörü için her yaşa uygun eğitimler tasarlayan Başaran Akademi, 20 yıllık deneyimini bilişim ve teknoloji alanında yetkin bireyler yetiştirmek için kullanıyor. Bireysel ve kurumsal bilişim eğitimi ihtiyaçlarına çözümler sunan Başaran, Microsoft, Autodesk, Adobe, Logo, Netsis ve SolidWorks gibi yazılım devlerinin yetkili eğitim merkezidir.

Bu çerçevede Başaran Akademi;

Uluslararası sertifikalı ve güncel sürümlü eğitimler,
Orijinal ve zengin program materyal kütüphanesi,
Yeni metotlarla hazırlanmış yeni içerikler,
Mezun olanlara ömür boyu ücretsiz eğitim hakkı vaat ediyor!
Yani Başaran Akademi ile nitelikli bir yazılım uzmanı, mobil uygulama geliştirici, sistem ve ağ uzmanı, mimari çizim ve tasarım uzmanı, 3D katı modelleme uzmanı, harita bilgi sistemleri uzmanı, grafik tasarımcı, web tasarım uzmanı, sosyal medya uzmanı, dijital pazarlama uzmanı, robotik ve kodlama uzmanı, Microsoft Office profesyoneli, muhasebe ve finans uzmanı olabilirsiniz!