Başaran Akademi | BAŞARAN AKADEMİ, BİLİŞİM 500’de ZİRVEYİ ZORLUYOR
15.08.2022

BAŞARAN AKADEMİ, BİLİŞİM 500’de ZİRVEYİ ZORLUYOR

Başaran Akademi, Türkiye’nin öncü bilişim şirketlerini derecelendiren BİLİŞİM 500 araştırmasında bu yıl da hızlı yükselişini sürdürdü.

Anadolu şirketleri arasında 500 firmadan ilk 30’a girmeye hak kazanan BAŞARAN AKADEMİ, Antalya şirketleri arasında da ilk 5’e yerleşmenin haklı gururunu yaşıyor.

 

BAŞARAN AKADEMİ EĞİTİM ALANINDA PAZAR LİDERİ OLDU

KOÇ SİSTEM ana sponsorluğunda gerçekleşen BİLİŞİM 500 ZİRVESİ’nden iki ödülle dönen BAŞARAN AKADEMİ, aynı zamanda Anadolu’nun ve Antalya’nın Eğitim Alanında Pazar lideri oldu.

Başaran Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş “ BİLİŞİM 500 Zirvesinden 2 ödül kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Başaran Akademi olarak 21 yıl önce Antalya’yı dijital geleceğe hazırlama misyonu ile kurulduk. Bu misyonumuz çerçevesinde Antalya’da onbinlerce gencimizi dijital dünya ile buluşturduk ve gençlerimize dijitalin sonsuz fırsat pencerelerini araladık. Şu anda bu onbinlerce gencimiz Türkiye’nin her noktasında dijital dünyanın anahtarıyla kariyer basamaklarını tırmanıyorlar, çok gururluyuz. “dedi.

 

ERCAN YAVAŞ : DİJİTAL DÜNYAYA YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Bilişim 500 zirvesinden aldıkları iki ödülün motivasyonlarını daha da artırdığını belirten Ercan Yavaş sözlerini şöyle sürdürdü :  “ Anadolu’da ve Antalya’da eğitim alanında pazar liderliğine yükselmenin onurunu yaşıyoruz. Türkiye’nin kaldıracının nitelikli dijital eğitim olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda eğitim teknolojileri yatırımlarımızı artırma kararı aldık. “

 

5 GENÇ ÜCRETSİZ EĞİTİM ALACAK

Başaran Akademi, Antalya’nın ilk 5 Bilişim firması arasında yer almasının onurunu gençlerle paylaşacak. Bu kapsamda YAZILIM, TEKNİK ÇİZİM, MEDYA TASARIM, OFİS UYGULAMALARI, MUHASEBE VE ERP alanlarında 5 öğrenciye ücretsiz eğitim verilecek.

 

KADIN VE ENGELLİ GENÇLERE POZİTİF AYRIMCILIK

Başaran Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş ; “ Başarımızı gençlerle paylaşacağız. Ülkemizi endüstri 4.0 aşamasına taşıyacak gençlerimize desteğimiz sürecek. Eğitim desteğimizi öncelikle kadın ve engelli gençlerimize sunarak, pozitif ayrımcılık yapacağız. Eğitimde fırsat eşitliğini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda ekonomik yetersizliği olan gençlerimize de eğitim fırsatları sunacağız. Bu yıl 5 öğrencimizle başlayacak  Bilişim ve teknoloji alanındaki  sosyal sorumluluk projelerimiz her yıl artarak devam edecek.“dedi.